Επείγουσα ενημέρωση Σωματείων για υποβολή στοιχείων.

by ...

Ενημερώνουμε τα Σωματεία που ανήκουν στην δύναμη μας ότι το συντομότερο δυνατόν πρέπει να  απαντήσουν άμεσα στα ερωτήματα που αναφέρονται στην παρακάτω επιστολή της ΕΟΚ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τον συνολικό αριθμό των προπονητών που απασχολούνται στο σωματείο σας. Η αναφορά σας θα περιλαμβάνει το σύνολο των προπονητών, από τις ακαδημίες ως την πρώτη ομάδα (ανδρών και γυναικών). Παράλληλα να μας ενημερώσετε αν υπάρχουν απινιδωτής στο κλειστό γυμναστήριο που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του συλλόγου σας. Το ίδιο θα πράξετε και στην περίπτωση που κάνετε χρήση περισσοτέρων κλειστών γυμναστηρίων.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία τα συλλέγουμε προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια συνολική προσπάθεια πιστοποίησης όλων των προπονητών στην παροχή των πρώτων βοηθειών καθώς και για να διαπιστώσουμε την διαθεσιμότητα απινιδωτών στα κλειστά γυμναστήρια όλης της χώρας.

Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να μας τα στείλετε στο email: [email protected] και εντός 15 ημερών (έως 11 Νοεμβρίου 2021), με την συμπλήρωση του σχετικού πίνακα που θα βρείτε ως συνημμένο αρχείο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Με εκτίμηση

Γραφείο Εθνικών Πρωταθλημάτων

ΠΙΝΑΚΑΣ

Related Articles