Επιτυχέστατη η ημερίδα της ΕΣΚΑΘ για τα κορίτσια του 3ου Δημοτικού Νέας Ιωνίας Βόλου

by ...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου η πρώτη από τις τέσσερις συνολικά ημερίδες του Προγράμματος Μπάσκετ για Κορίτσια στα Σχολεία, που διοργανώνεται από την ΕΣΚΑΘ σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την Φίμπα.

Στις μνήμες ήταν νωπή ακόμη η αντίστοιχη περυσινή εξαιρεττική εμπειρία, που είχε πραγματοποιηθεί υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, λόγω της επέλασης της θύελλας “Γηρυόνης”.

Εφέτος όμως οι συνθήκες ήταν θαυμάσιες, και τα κορίτσια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας χάρηκαν πραγματικά την μύηση στα μυστικά της καλαθοσφαίρισης.

Την εκδήλωση διηύθυναν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Τούλα Καλέντζου και Θωμάς Χαρμπαλής, μαζί με τις Περιφερειακές προπονήτριες της ΕΣΚΑΘ Ελένη Παπαθανασίου και Αφροδίτη Αραπατσάνη. Παρέστησαν επίσης πολλοί Βολιώτες προπονητές, και συγκεκριμένα οι Σ. Γουμενόπουλος, Κ. Δεμίρης, Α. Σαμαράς, Ρ. Σουλτάνη και Α. Ταντουρόφσκα.

Γενική συντονίστρια ήταν η Έφορος Γυναικείου της ΕΣΚΑΘ, Ευγενία Φραγκούλη.

Η όλη εκδήλωση υλοποιήθηκε με τη βοήθεια και υπό την εποπτεία του Διευθυντή του Σχολείου κυρίου Μουράτογλου και της Γυμνάστριας κυρίας Ελένης Σκουριά, τους οποίους η ΕΣΚΑΘ ευχαριστεί θερμά.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ημερίδα, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Επίσης, για την ημερίδα του Βόλου η ΕΣΚΑΘ ευχαριστεί θερμά το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου που ανέλαβε την δωρεάν μεταφορά των κοριτσιών από το σχολείο στο γήπεδο, καθώς και την φωτογράφο Μικαέλα Κύρου, το βιβλιοπωλείο-τυπογραφείο Προμηθέας-Τσινίδη, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τα νερά Θεώνη για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Related Articles