ΕΣΚΑΘ: Μπάσκετ για κορίτσια στα Σχολεία – Ο Γηρυόνης δεν πτόησε τις μελλοντικές αθλήτριες!!!

by ...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Βόλο η πρώτη ημερίδα του προγράμματος Μπάσκετ για Κορίτσια στα Σχολεία, που οργανώθηκε από την ΕΣΚΑΘ την Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας  τον Δήμο Βόλου υπό την εποπτεία της ΕΟΚ και την αρωγή της FIBA.


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (η ΕΣΚΑΘ μάλιστα μίσθωσε λεωφορεία για την ασφαλή μεταφορά των κοριτσιών), μαθήτριες του 3ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου συγκεντρώθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και μυήθηκαν στα μυστικά του μπάσκετ, με ασκήσεις και παιχνίδι.

Η ημερίδα έγινε με την παρουσία πολλών Ομοσπονδιακών και Περιφερειακών προπονητών, υπό την ηγεσία του Προπονητή της Εθνικής Γυναικών Βασίλη Μασλαρινού, του Υπευθύνου Ανάπτυξης Κοριτσιών Δημήτρη Μπακογιώργου και της πρώην αρχηγού της Εθνικής Γυναικών, Τούλας Καλέντζου.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, και όλα τα κορίτσια έφυγαν ενθουσιασμένα,  αναμένοντας την επόμενη ημερίδα που θα γίνει με τα ίδια σχολεία σε λίγους μήνες.

Κατά τη λήξη της ημερίδας απονεμήθηκαν αναμνηστικά Κύπελλα στους Υπευθύνους των σχολείων από την Έφορο Γυναικείου Μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, Ευγενία Φραγκούλη και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Φαρμάκη. Επίσης, όλα τα κορίτσια έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

Αύριο Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί η επόμενη ημερίδα στη Λάρισα, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν νερά ΘΕΟΝΗ – ΕΨΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ – ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ – ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 

 

 

 

 

Related Articles