Κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ ο Γ.Σ.Γόμφων.

by ...

Ο Γ.Σ.Γόμφων κατέκτησε το κύπελλο ΕΣΚΑΘ καθώς στον σημερινό τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά, επικράτησε με 59-47 του Α.Ο.Τρίκαλα.


Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή το παρών έδωσαν, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Γενάδιος,  ο Δήμαρχος Τρικάλων  και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Τρικάλων κ. Χρήστος Αναστασίου, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα κ. Θ. Ριζούλης , ο προπονητής της ΚΑΕ Λάρισας κ. Β. Αγγέλου,   ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος , ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Χλωρός,  η Έφορος Γυναικείου Μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, κ. Ευγενία Φραγκούλη, ο υπεύθυνος αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ  και μέλος επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Ζήσης Δότας , τα μέλη της ΕΣΚΑΘ  Κ. Ζέικος , Α. Κρεμαστάς και  Γ. Καρακικές , το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και γενικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών κ. Κ. Νικάκης.

Γόμφοι – Α.Ο.Τρίκαλα  59-47

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 32-24, 40-31, 59-47

Διαιτητές: Σταματόπουλος – Παγώνης – Ξέρας

Γόμφοι :(Αλεξίου) Καγιαμανίδης 9(1), Οικονόμου , Ζαχόπουλος, Τσιλούλης 2, Τζιάννης 12(1), Δουβλαντώνης , Ψύρρας Δ. 10(2),  Κουρέπης 15(2), Στρακάτσαλος 7(1), Τσίγκας 2, Ντούρβας 2.

Α.Ο.Τρίκαλα (Παναγιώτου) Λεπενιώτης 7, Γκαντιάς 10, Μπέφας 2,  Απέργης , Ούτος 3(1), Νικόπουλος 5(1), Πατιτάκης , Διαλεσώτης, Βήτας , Φούντας 17(2), Μερίτσης 3(1).

Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκαν από την ΕΣΚΑΘ ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου για τη φιλοξενία και διοργάνωση του φετινού Final Four, αλλά και ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας Ελευθερία κ. Σωτήρης Κέλλας για την πολυετή του δημοσιογραφική προσφορά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ο  Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στο τέλος του αγώνα απένειμε το κύπελλο στον αρχηγό του  Γ.Σ.Γόμφων , ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, απένειμε κύπελλο στον αρχηγό του Α.Ο.Τρίκαλα.

Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια τόσο στους κριτές και τον κομισάριο του τελικού κ. Γ. Βαρνά, αλλά και στην διαιτητική τριάδα .

Related Articles