Πρωταθλήτριες Θεσσαλίας οι Κορασίδες του Σπάρτακου.

by ...

Στο  κλειστό των Φαρσάλων, στον πρώτο επίσημο αγώνα στη μετά-κορωνοϊό εποχή και για τις δυο ομάδες , ο Σπάρτακος ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού  Κορασίδων της ΕΣΚΑΘ κερδίζοντας  με 80-71 τον Ολυμπιακό Βόλου.

O αγώνας αποτέλεσε διαφήμιση του γυναικείου μπάσκετ, αφού παίχτηκε ένα ματς πολύ υψηλών προδιαγραφών παρά την αφόρητη ζέστη. Οι αθλήτριες και των δυο ομάδων έδειξαν ότι διαθέτουν ταλέντο και ιδιαίτερες προοπτικές για το μέλλον.

Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα έκαναν η υπεύθυνη Γυναικείου της ΕΣΚΑΘ κ. Ευγενία Φραγκούλη και το μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής FIBA  αλλά και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ  κ. Αρης  Ζώης .

Σπάρτακος Λάρ. – Ολυμπιακός Βόλου  80-71

Δεκάλεπτα:17-15, 39-36, 57-50, 80-71 

Διαιτητές: Μαραμής – Μπουγλός Π.

Σπάρτακος :(Βαρδακούλης – Φλώρος) Αγριόγηδου 6,  Δημητριάδου ,  Ευαγγελοπούλου 2, Νταιάκη 10(1), Αναστασιάδη 7(1), Δράμη  , Γουλούλη 2, Παρασκευαιδη 2, Καλέτσιου 12, Ολυμπίου , Κωτούλα , Τσουμπάνου 39.

Ολυμπιακός Βόλου: (Παπαθανασίου-Δέρβος):  Γκρίνια 9,  Δίπλα 4, Χαβδούλα,  Κανελλοπούλου 22(2), Σιουμουρέκη 25, Παρασχάκη 11(1), Γκέτσιου , Κωστοπούλου,  Μαντζιάρα .

Related Articles