Πρωταθλητής εφήβων Θεσσαλίας ο Α.Σ. Καρδίτσας !!!!

by ...

Τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας σε επίπεδο εφήβων κατέκτησε το μεσημέρι της Κυριακής (1/8) ο Α.Σ. Καρδίτσας, που επικράτησε δύσκολα του Αιολικού στο κλειστό του Αλκαζάρ με 61-69 .

Σε έναν πολύ ωραίο τελικό , που έγινε με την  παρουσία από πλευράς ΕΣΚΑΘ, του προέδρου της  κ. Δημητρίου Ντούγκου, του αντιπροέδρου κ. Α. Ζώη , του υπεύθυνου αναπτυξιακού  κ. Ζήση Δότα., αλλά και του κ. Γ. Βαρνά από πλευράς ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ που ήταν και κομισάριος του αγώνα . οι παίκτες των δύο ομάδων  απέδωσαν ιδιαίτερα καλό μπάσκετ, με  πολλά σκαμπανεβάσματα βέβαια στην απόδοσή τους  , καθώς το άγχος της κατάκτησης του τίτλου ήταν εμφανές στις κινήσεις τους.

Οι λιγοστοί  φίλοι του μπάσκετ (λόγω καύσωνα και υγειονομικών πρωτοκόλλων) που βρέθηκαν στο κλειστό του Αλκαζάρ , ευχαριστήθηκαν από το θέαμα και χάρισαν απλόχερα το χειροκρότημά τους  και στις δύο ομάδες που έλαβαν μέρος στον τελικό εφήβων Θεσσαλίας.

Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων και στις δυο ομάδες έκανε ο υπεύθυνος αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ αλλά και υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΚ κ. Ζήσης Δότας.

Αιολικός Βόλου – Α.Σ.Καρδίτσας 61-69
Δεκάλεπτα: 18-16, 32-34, 48-48, 61-69.
Διαιτητές: Παγώνης – Παζώλης (Βαρνάς Γ.)
Αιολικός(Σαμαράς Αντώνης-Καραγιώργος Δημήτρης) Μπαιράμης , Καραγιώργος 21, Χατζής, Γκινίδης 10(1) , Γκίστι , Σαββίδης 6, Μισαηλίδης 16, Κολιαμήτρας, Νασίκας 4, Οικονόμου 4, Γκρίτζαλης .
Α.Σ.Καρδίτσας (Κακλαμάνος) Φαντέλης, Τσούκας 26(4), Παπαστάθης 3, Σιώλος 20(3), Παπαδημητρίου, Κυρικος 6(2), Κυρίτσης 6, Καρράς 8.

Related Articles