Πρωταθλητής παίδων Θεσσαλίας ο Κεραυνός!!!!!!

by ...

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων Θεσσαλίας πανηγυρίζουν  οι παίκτες του Ν. Κεραυνού που επικράτησαν του  Σπάρτακου με 50-49 στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ.

Σε έναν πολύ ωραίο τελικό , που έγινε με την  παρουσία από πλευράς ΕΣΚΑΘ,  του αντιπροέδρου κ. Β. Φαλάγγα , του Γεν. Γραμματέα κ. Κ. Ζέικου , του υπεύθυνου αναπτυξιακού  κ. Ζ. Δότα, αλλά και του κ. Γ. Βαρνά από πλευράς ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ που ήταν και κομισάριος του αγώνα . οι παίκτες των δύο ομάδων  απέδωσαν ιδιαίτερα καλό μπάσκετ, με  πολλά σκαμπανεβάσματα βέβαια στην απόδοσή τους  , καθώς το άγχος της κατάκτησης του τίτλου ήταν εμφανές στις κινήσεις τους.
Την απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα και των μεταλλίων και στις 2 ομάδες έκανε ο υπεύθυνος αναπτυξιακού κ. Ζήσης Δότας , ο αντιπροέδρος κ. Β. Φαλάγγας και ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑΘ  κ. Κ. Ζέικος .
Να θυμίσουμε ότι ο Κεραυνός θα πάρει μέρος  στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων στο δεύτερο  όμιλο , που θα γίνει το διάστημα 17-19 Ιουνίου.
Σπάρτακος – Νέος Κεραυνός 49-50
Δεκάλεπτα: 12-16, 28-25, 39-35, 49-50
Διαιτητές: Μαραμής -Γερακίνης
Σπάρτακος : (Παππάς-Βαρδσακούλης) Παπαναστασίου 13(3), Αναστασιάδης 4, Κλεφτάκης 8, Μπελιούδης 2, Βογιατζής, Σίσκος , Αγγελάκης 1, Τσιούμας, Σκρέκας , Μπούρμπος 21(5).
Νέος Κεραυνός (Πάκας-Ζαχαρέλης) Αντωνόπουλος 4, Μπεινάς , Πάσχος 8, Τσουκαλέλης 18(4), Δρυστέλλας 6, Γκανάς , Στογιάννης , Λούπας , Δεμίρης 11(1), Μπαρούτας , Λιάμπος 3(1), Κουτσαμπέλλας.

Related Articles