Πρωταθλητής παίδων Θεσσαλίας ο Ν. Κεραυνός.

by ...

Σε έναν πολύ ωραίο τελικό , παρουσία του προέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. Δημητρίου Ντούγκου, του Γραμματέα της ΕΣΚΑΘ κ. Κ. Ζέικου , καθώς και του υπευθύνου αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ κ. Ζήση Δότα , αλλά και του κ. Γ. Βαρνά από πλευράς ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ, που ήταν και κομισάριος του αγώνα , οι παίχτες του Ν. Κεραυνού κατάφεραν, όπως ακριβώς και τις δυο τελευταίες χρονιές , να κατακτήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή Θεσσαλίας, επικρατώντας της Νίκης Βόλου με 74-37 στο κλειστό γυμναστήριο Χάλκης.

Την απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα και των μεταλλίων και στις 2 ομάδες έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτριος Ντούγκος , o Γραμματέας της ΕΣΚΑΘ κ. Κ. Ζέικος και ο υπεύθυνος αναπτυξιακού κ. Ζήσης Δότας.
Να θυμίσουμε ότι ο Κεραυνός θα πάρει μέρος  στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 17-21 Ιουλίου.
Ν. Κεραυνός Λάρισας – Νίκη Βόλου 74-37
Δεκάλεπτα:21-11, 40-24, 56-36, 74-37 .
Διαιτητές : Ξέρας – Καρακώστας
Ν.Κεραυνός :(Παππάς-Πάκας) Δρυστέλλας , Νταμπούρας 2, Αντωνόπουλος 3(1), Πλιάτσικας 4, Πάσχος 20(2), Μπόρσης Κ. , Δαραβίρας 1, Γιακούλας 13, Μάννης 7(1), Αργυρούλης 24(1), Δραγατσίκης , Μπόρσης Σ.
Νίκη Βόλου : (Μαύρος – Τσιριγωτάκης) Βαλής 2, Σούλης 13(3), Τουτουτζόγλου 4, Μπάντελης, Παναγιώτου 7, Ανδρεόγλου 3, Μπάρτζιος, Ζαμηλούδης 5, Καλογήρου, Τσουκνίδας , Ψιλοβίκος 3, Μανώλης .

Related Articles