Ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο το Ενωσιακό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΟΚ, με την συμμετοχή των μικτών ομάδων της ΕΣΚΑΘ σε αγόρια και κορίτσια.

Στην 5η και τελευταία αγωνιστική οι μικτές της ΕΣΚΑΘ αντιμετώπισαν την πολύ δυνατή ΕΚΑΣΘ/ΕΚΑΣΧ (Ένωση Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής).

Τα αγόρια πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν με σκορ 73-82, ενώ τα κορίτσια στο ‘ντέρμπι’ κορυφής του πρωταθλήματος για την 1η θέση, ηττήθηκαν με σκορ 44-66 και κατέλαβαν την πολύ τιμητική 2η θέση.

Αποτελέσματα

ΕΣΚΑΘ – ΕΚΑΣΘ/ΕΚΑΣΧ (αγόρια) 73-82

ΕΣΚΑΘ – ΕΚΑΣΘ/ΕΚΑΣΧ (κορίτσια) 44-66

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΣΚΑΘ Αγόρια (Σταυρόπουλος – Γιασσάρης) : Τσιμέας, Ραπτόπουλος, Τζαφεράι, Καρινάκης, Τριανταφυλλίδης, Θεοχάρης, Χαρούλης, Μανιάς, Νικολακούλης, Αχυρόπουλος, Κεχαγιάς, Τσιάφας.

ΕΣΚΑΘ Κορίτσια (Αραπατσάνη) : Ιατρίδη, Πατσέα, Γκατζηρούλη, Πέρκα, Σελιτσανιώτη, Πολύζου, Μάρκου, Φακή, Σδρόλια, Παπαχρήστου, Κολοβού, Παπάι.

**Το Δ.Σ της ΕΣΚΑΘ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Ερυθρό Σταυρό Ελασσόνας για την υγειονομική κάλυψη των Ενωσιακών Αγώνων.