Πρωταθλήτριες Θεσσαλίας οι Κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

by ...

Τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας σε επίπεδο κορασίδων κατέκτησε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) ο Ολυμπιακός Βόλου , που επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα των Αετών Λάρισας, με σκορ 57-65, στο κλειστό του Αλκαζάρ και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος. .

Σε έναν πολύ ωραίο τελικό , που έγινε με την παρουσία  του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΘ  κ. Άρη Ζώη και της υπεύθυνης Γυναικείου της ΕΣΚΑΘ κ. Ευγενίας Φραγκούλη, οι παίκτριες και των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το Αλκαζάρ.

Μετά τη λήξη του τελικού, η υπεύθυνη του γυναικείου μπάσκετ στη Θεσσαλία κα Ευγενία Φραγγούλη απένειμε το κύπελλο στην αρχηγό της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου Βασιλική Σιουμουρέκη και μετάλλια στις δύο πρώτες ομάδες.

Αετοί – Ολυμπιακός Βόλου 57-65
Δεκάλεπτα: 15-10, 27-32, 47-47, 57-65
Διαιτητές: Γεωργούλης, Δότα
Αετοί (Καλέτσιος-Ζαγανίδης) Ντελή, Δημητριάδου 2, Μπασδέκη 7 (1), Νταιάκη 18 (1), Καλφούντζου Θ., Καλφούντζου Β., Σαγώνα 2, Τσιγάρα, Καλέτσιου 24 (2), Παπατριανταφύλλου 4, Καραστεργίου, Τέλιου.
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Δέρβος): Ράπτη, Δραγατζίκη, Νιφόρου, Σιουμουρέκη 16, Καραστάθη 7, Κοτοπούλη 15, Δαλαμάγκα, Πολύζου Κ. 10, Λογοδότη 19, Πολύζου Α.

Related Articles