«Θέλουμε νίκη και με μισό πόντο»

by admin
Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό
Νέα Λέσχη 97.6, για το ματς της ομάδας του με την Αγία Παρασκευή, την έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και τον τραυματισμό του μπασκετμπολίστα, Γιώργου Λεπενιώτη.

Αναλυτικά ο Γιάννης Τζήμας

-Το παιχνίδι κόντρα στην Αγία Παρασκευή:
“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Εμείς είμαστε πληγωμένοι από τον τραυματισμό του Γιώργου Λεπενιώτη, αλλά παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να παλέψουμε και με τη βοήθεια και του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Για εμάς δε μετράει αν νικήσουμε 49-48 ή 89-88, θέλουμε νίκη και με μισό πόντο, αυτός είναι ο στόχος μας”.

– Για την παρουσία της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος:
“Στον αγώνα με το Λαύριο εμείς δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, αλλά είχαμε και σοβαρά προβλήματα. Ο Λεπενιώτης δεν έπαιξε ο Κατσαρές ήταν ανέτοιμος, ο Χαρισμίδης αρρώστησε την προηγούμενη ημέρα. Στο Φιλαθλητικό νομιζω ότι η διαιτησία ήταν πολύ κακή , με αποκορύφωμα τη φάση που αποβλήθηκε ο Χαρισμίδης, βλέποντας 2 τεχνικές ποινές, που ήταν μέχρι εκείνη την ώρα και ο κορυφαίος μας, με 10 πόντους”

-Για τον άτυχο Γιώργο Λεπενιώτη: 
“Για το Γιώργο δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση το ιατρικό επιτελείο. Το πόδι του μετά από 40 μέρες ακινησίας, μάζεψε υγρό και χρειάζεται επέμβαση για να γίνει το κάταγμα. Είναι τεράστια απώλεια για εμάς. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Είναι πλέον στα 33 του, θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες και μετά θα χρειαστεί ένα διάστημα για να επανέλθει. Κρίμα γιατί ξεκίνησε τη χρονιά πολύ ορεξάτος. Σκεφτείτε πως είναι να βλέπεις ένα παιδί να προσπαθεί να συμμετάσχει στην προπόνηση και να αποχωρεί με κλάματα από τον πόνο. Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές επιλογές στη θέση του Λεπενιώτη και αυτό είναι πλήγμα”.
sportrikala.gr

Related Articles