Φυσιολογική ήττα για Ολυμπιακό Βόλου

by admin

Την ήττα με 85-54 στον «Τάφο του Ινδού» γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Παναθηναϊκό,
στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών. Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε χωρίς τη μεγάλη πρωταγωνίστρια της προηγούμενης εβδομάδας Νίκη Ζέρβα η οποία ήταν τραυματίας. Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ και “έφτιαξε” μια διαφορά ασφαλείας, μη επιτρέποντας σε κανένα σημείο του αγώνα τις «ερυθρόλευκες» να τον απειλήσει. Η ομάδα του Βόλου έπαιζε ουσιαστικά χωρίς ψηλή, με τη Ντέλβα να κάνει ότι θέλει κάτω από τα καλάθια. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε σε μεγάλη μέρα την Κυριατζίδου που θέλησε να “ντυθεί” Ζέρβα ωστόσο αυτό ήταν αδύνατον. Διακριθείσες από τον ΠΑΟ και οι Θεολόγου, Κόνιαλη και Καλέντζου που έπαιξε εξαιρετική άμυνα.

Παναθηναϊκός (Σιαμαντούρα): Καλέντζου 11 (1), Βλάνη 4 (1τρ. και 4 ασίστ), Κόνιαλη 4 (5 ασίστ) , Μαγκλάρα 4, Κωτούλα 2, Χριστινάκη 6, Σλούκα 4, Δίελα 6, Χρονοπούλου 10, Ντέλβα 15, Μοσχοπούλου 7 (1τρ. 11 ρ.) , Θεολόγου 12

Ολυμπιακός Βόλου (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 22 (3), Σαρακατσάνη 6 (2), Ματθαιαδάκη, Αγαγιώτου 4, Σουλτάνη 9 (2), Παύλου 1, Χαβαλέ 12, Ζήτη, Καϊκη, Παρασχάκη.
goalpost.gr

Related Articles