Ήττα για τους Τιτάνες Παλαμά (Φώτο)

by admin

STOP στο σερί επιτυχιών είχαμε για την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά από τον Αργοναύτη
Θεσσαλονίκης που συγκατοικεί στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Κοζάνης. Μια από τις πιο άσχημες εμφανίσεις είχε η ομάδας μας στο Κυριακάτικο παιχνίδι, με τραγικά ποσοστά βολών αλλά και επιθετικά να βρίσκει δύσκολα το δρόμο προς το καλάθι. Η ομάδα του Αργοναύτη που είχε διαβάσει αρκετά καλύτερα το παιχνίδι κλείδωσε τους περισσότερους διαδρόμους και με σωστό επιθετικό τρέξιμο αλλά και με δεύτερες και τρίτες επιλογές στη επίθεση από επιθετικά ριμπάουντ κατάφερε μέχρι και τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου να προηγηθεί ακόμη και με 24 πόντους διαφορά ,βέβαια στην  κακή εμφάνιση της ομάδας μας ένα σημαντικό ρόλο έπαιξε και η τραγική διαιτησία των που μοίραζαν τεχνικές ποινές και ανύπαρκτα φάουλ όταν από την ομάδα του Αργοναύτη ίδιες φάσης αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη χειρότερες δεν ακουγόταν σφύριγμα ποτέ…δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο για τη διαιτησία γιατί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν άλλο ένα ρεσιτάλ…..διαιτησίας. Στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και ως τα τελευταία 15’’ η ομάδα μας ήταν η μόνη που υπήρχε στο γήπεδο και αυτό ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα ήμασταν μόλις δυο πόντους πίσω όταν σε επιθετικό ριμπάουντ του Παπακώστα από βολές του Τσέλιου δόθηκε παράβαση για βεβιασμένη είσοδο του ριμπάουντ με το σκόρ….68-66 η ομάδα του Αργοναύτη κέρδισε φάουλ στην επόμενη επίθεση και με εύστοχες βολές του Καλπαξίδη διαμορφώθηκε το 70-66. Στο πλευρό βρέθηκαν περίπου σαράντα φίλαθλοι της ομάδος που χειροκρότησαν και στήριξαν και αυτή την αποστολή. Επόμενο παιχνίδι στις 10-3 στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά με αντίπαλο το Φοίνικα Λάρισας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-14 , 38-24 , 59-41 , 70-66

ΜΑΣ Αργοναύτης (Καραμουσαλίδης): Τερσενίδης 5, Καλπαξίδης 19, Πετρίδης 13, Παναγιωτίδης 4, Κωνσταντινίδης, Βογιατζής 3 (1), Ζώτος 9 (1), Βορνίτης 6 (1), Κούκουρας 11.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Χαντζιάρας): Τσιάπουλας, Βαϊδάκης 5, Τσέλιος 14 (3), Γιωτόπουλος 3, Αναγνωστόπουλος 12 (2), Αντωνίου 5, Φούντας 6, Μακρής 3 (1), Παπαγιάννης, Φαλιάκης, Παπακώστας 13, Γκαντιάς 4.

*Τα συλλυπητήριά  για το θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά, γενικού αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος και β΄αντιπροέδρου της Ε.Ο.Κ εκφράζει ο Γ.Σ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και ένας άνθρωπος με ενεργό ρόλο στο χώρο και στα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
titanes.gr

Related Articles