Μετά την ενημέρωσή σας διαδικτυακά για τα αναπτυξιακά προγράμματα που ετοιμάζουμε για την επόμενη περίοδο, σας στέλνουμε 4 ξεχωριστά αρχεία που αφορούν :
1. Το Mini Basketball (U12) που εμείς θα το λέμε “Minibasket” και αφορά το αρχείο “Το Minibasket στην Ελλάδα ”
2. Τα “Γαλανόλευκα Αστέρια” (U13) που αφορούν τα Τουρνουά με τις φανέλες της Εθνικής και γενικές οδηγίες μαζί με τους κανονισμούς τους. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία ότι οι φανέλες της Εθνικής δεν θα έχουν νούμερα γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να αναγράφουν υποχρεωτικά τα σορτσάκια της ομάδας το νούμερο του αθλητή. Επίσης οι φανέλες θα ανήκουν στο σωματείο και οι αθλητές θα τις χρησιμοποιήσουν και θα τις επιστρέψουν στο σωματείο πάλι.

3. Τις “Γενικές Οδηγίες Διεξαγωγής Διοργανώσεων ” που αφορούν τις ηλικίες U14 και U13 συγκεντρωμένες μαζί για δική σας διευκόλυνση.
4. Το Ειδικό Φύλλο Αγώνος που θα χρησιμοποιείται από το Τουρνουά U14 και κάτω για την διευκόλυνση των κριτών και των διαιτητών. Το Ειδικό Φύλλο Αγώνος περιλαμβάνεται και στα υπόλοιπα αρχεία στο τέλος τους.

Για οποιεσδήποτε απορίες υπάρχουν θα είμαστε στην διάθεσή σας από την Δευτέρα 18/7 για να σας τις λύσουμε!!!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη πολύτιμη βοήθειά σας!

Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια U13Το Minibasket στην ΕλλάδαΕΙΔΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑΓενικές Οδηγίες Διεξαγωγής Διοργάνωσεων U14-U13 2022-23