Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τα τμήματα της ΕΣΚΑΘ σήμερα στην Θεσσαλονίκη με τα αντίστοιχα τμήματα της ΕΚΑΣΘ/ΕΚΑΣΧ. Ο απολογισμός των τμημάτων ήταν 1 σπουδαία νίκη την οποία πέτυχε το τμήμα των Αγοριών U15 και 2 ήττες αλλά με πολύ καλή εμφάνιση για τα τμήματα των Αγοριών U16 και του τμήματος Κοριτσιών U15/U16.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην σημερινή αποστολή όχι μόνο για την εμφάνιση τους αλλά και για την συνολική εικόνα των τμημάτων εντός και εκτός γηπέδου.
Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικότατο λαμβάνοντας υπόψιν ότι πρόκειται για τους πρώτους αγώνες της φετινής χρονιάς και είμαστε σίγουροι ότι τα τμήματα της Ένωσης μας θα έχουν ανάλογη συνέχεια καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Τα αποτελέσματα :
ΕΚΑΣΘ/ΕΚΑΣΧ – ΕΣΚΑΘ (U15 Αγοριών) : 66 – 77
ΕΚΑΣΘ/ΕΚΑΣΧ – ΕΣΚΑΘ (U16 Αγοριών) : 93 – 74
ΕΚΑΣΘ/ΕΚΑΣΧ – ΕΣΚΑΘ (U15&U16 Κοριτσιών) : 65 – 52
Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΕΣΚΑΘ U16 (Σταυρόπουλος – Γιασάρης) : Καλογριανίτης, Πλατανιάς, Ρήγας, Ντούσιος, Μαλάκος Δ., Μαλάκος Κ., Βαρέτας, Παρασκευόπουλος, Κοτρώτσιος, Γεωργάκης, Χαλκίδης, Παπαΐωάννου.
ΕΣΚΑΘ U15 (Γιασάρης – Σταυρόπουλος) : Μάνης, Πηλίτσης, Οικονόμου, Πανταζόπουλος, Πέρκας, Χριστοδούλου, Νούσιος, Γεωργίου, Νικηφοράτος, Κουτσαφτίκης, Φωτεινάκης, Ασβεστάς.
ΕΣΚΑΘ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ U16/U15 (Αραπατσάνη) : Καλφούντζου, Λωριδοπούλου, Μαντζανά, Μητραλή, Μπασδέκη, Πέρκα, Σδρόλια, Τσιτούρα, Τσομπανοπούλου, Φώτου, Χύσκα, Ψιλιώτη.