Με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική για τις Μικτές Ομάδες της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με αντιπάλους τις αντίστοιχες Μικτές των Ενώσεων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ) που κατεβαίνουν μαζί στο Πρωτάθλημα Ενώσεων που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ.

Στους αγώνες, που έγιναν το Σάββατο 10/2 στην Λάρισα, η ομάδα των Αγοριών Κ15 κέρδισε με 75-62 την πολύ καλή ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ όπως επίσης και η Μικτή Κοριτσιών που κέρδισε με 50-49, παρά τις σημαντικές ελλείψεις που είχε λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού Βόλου στο Φάιναλ-Φορ του Τουρνουά Ανερχόμενα Αστέρια Γυναικών (W Rising Star) που πραγματοποιείται το ίδιο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Η ομάδα των Αγοριών Κ16 δεν τα κατάφερε παρά το πολύ καλό ξεκίνημα και ηττήθηκε με σκορ 65-76.

Τα αποτελέσματα :

ΕΣΚΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ  (Κ15) 75-62

ΕΣΚΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ  (Κ16) 65-76

ΕΣΚΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ)  50-49

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΕΣΚΑΘ Κ16 (Σταυρόπουλος – Γιασάρης) : Μαλακός Κ., Τριανταφυλλίδης, Παπαΐωάννου. Καλογριανίτης, Παρασκευόπουλος, Κοτρώτσιος, Ζήλος, Ντούσιος, Ρήγας, Κόμτσιας, Βαρέτας, Πλατανιάς.

 

ΕΣΚΑΘ Κ15 (Γιασάρης – Σταυρόπουλος) : Νούσιος, Μάνης, Πανταζόπουλος, Ντάλας, Χριστοδούλου, Πηλίτσης, Παπαμήλιος, Πέτρου, Πέρκας, Μπατατέγας, Νικηφοράτος, Φωτεινάκης.

 

ΕΣΚΑΘ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ16/Κ15 (Αραπατσάνη) : Μαντζανά, Ζιώγα, Σδρόλια, Πέρκα, Καλφούντζου,  Νικολακάκου, Αρωνιάδη, Ψιλώτη, Λωριδοπούλου, Κουτσοπούλου, Χύσκα.

 

*Φωτογραφιες των Ενώσεων μαζί

  • Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων.