Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο προπονητών καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ το Σάββατο 24/2 στο κλειστό «Ι. Πατάκης» στην Νίκαια Λάρισας.

Πάνω από 100 προπονητές απ’ όλη την Θεσσαλία έδωσαν το παρών με σκοπό να ενημερωθούν από τον Υπεύθυνο του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ κ. Νίκο Σταυρόπουλο, παλαιό αθλητή του Γ.Σ Λάρισας, τους προπονητές Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Καλαμπόκη καθώς επίσης και τον γυμναστή των μικρών Εθνικών Ομάδων Νίκο Παπαβασιλείου για τις Γενικές και Τεχνικές Κατευθύνσεις του Αναπτυξιακού Προγράμματος  της ΕΟΚ για τις ηλικίες Κ12-Κ14-Κ16-Κ18.

Ο κ. Σταυρόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος για την μεγάλη συμμετοχή των προπονητών στο σεμινάριο καθώς όπως είπε η Θεσσαλία έχει μεγάλη παράδοση στην ανάδειξη ταλέντων, με μεγαλύτερο παράδειγμα τον Βασίλη Σπανούλη που την Παρασκευή έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στην νίκη επί της Τσεχίας.

 

*Το Δ.Σ της ΕΣΚΑΘ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας για την υγειονομική κάλυψη του σεμιναρίου, τον Δήμο Κιλελέρ για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς επίσης και το Σωματείο Νικαια 2012 για την συμβολή του στην εύρυθμη διεξαγωγή του σεμιναρίου.