Με 2 νίκες και 1 ήττα επέστρεψαν από τα Ιωάννινα ,για την 2η εξ’ αναβολής αγωνιστική, οι Μικτές Ομάδες της ΕΣΚΑΘ με αντίπαλο την ΕΣΚΑΒΔΕ για το Πρωτάθλημα Ενώσεων που διοργανώνει η ΕΟΚ.

Η ομάδα των Αγοριών Κ15 κέρδισε με σχετική άνεση την αντίστοιχη ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ με σκορ 59-81 και κατέλαβε την 2η Θέση του ομίλου,την ίδια θέση που κατέλαβε και το τμήμα Κοριτσιών Κ15/Κ16 της Ένωσης μας που κέρδισε με σκορ 43-50. Η ομάδα των Αγοριών Κ16 δεν τα κατάφερε στον τελευταίο της αγώνα και ηττήθηκε με σκορ 69-62, αυτός μάλιστα ήταν και ο τελευταίος αγώνας για την συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία καθώς σειρά παίρνουν οι γεννηθέντες το 2010.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο η συμμετοχή της ΕΣΚΑΘ στην φετινή διοργάνωση του Πρωταθλήματος  Ενώσεων.

Το Σαββατοκύριακο 16-17/3 στην Αθήνα θα διεξαχθεί η τελική φάση των Αγοριών και στις 23-24/4 η τελική φάση των Κοριτσιών με την συμμετοχή αθλητών της Ένωσης που έχουν επιλέγει από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές.

Τα αποτελέσματα :

ΕΣΚΑΒΔΕ – ΕΣΚΑΘ  (Κ15) 59-81

ΕΣΚΑΒΔΕ – ΕΣΚΑΘ  (Κ16) 69-62

ΕΣΚΑΒΔΕ – ΕΣΚΑΘ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ)  43-50

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΕΣΚΑΘ Κ16 (Σταυρόπουλος – Γιασάρης) : Μαλακός, Τριανταφυλλίδης, Παπαϊωάννου. Καλογριανίτης, Παρασκευόπουλος, Κοτρώτσιος, Μπενέκης, Καλέτσιος, Κατσής, Βερέτας, Πλατανιάς.

ΕΣΚΑΘ Κ15 (Γιασάρης – Σταυρόπουλος) : Ασβεστάς, Μάνης, Πανταζόπουλος, Ντάλας, Μπατατέγας, Πηλίτσης, Χριστοδούλου, Πέτρου, Πέρκας, Τσούμπανος, Φωτεινάκης.

ΕΣΚΑΘ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ16/Κ15 (Αραπατσάνη) : Μητραλή, Μαντζανά, Μπασδέκη, Σδρόλια, Πέρκα, Καλφούντζου,  Νικολακάκου, Αρωνιάδη, Ψιλιώτη, Λωριδοπούλου, Ζιώγα, Χύσκα.